Logo Interface Marketing

Webdesign

Wij maken websites op maat voor kleine tot grote ondernemingen.

Wil je een website laten maken? Ontdek hier hoe wij jou kunnen helpen.

Illustratie Webdesign

Waarom is een goede website belangrijk?

Een website is jouw online identiteit. Het is belangrijk dat potentiële klanten onmiddellijk een indruk krijgen van wie jij bent en wat jij voor hen kunt betekenen. Onze expertise in zowel webdesign als copywriting zorgt ervoor dat we jouw verhaal op een boeiende manier kunnen vertellen en de juiste boodschap overbrengen.

Responsive design

Jouw website moet er goed uitzien op elk scherm, of dat nu een groot computerscherm is of een smartphone.

SEO

Het is belangrijk dat potentiële klanten je kunnen vinden. Daarom passen we technieken toe die er voor zorgen dat je website gevonden kan worden via Google.

Custom design

Wij werken niet met kant en klare designs. Elke website die wij maken is op maat ontworpen volgens de noden van de klant in een modern webdesign.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Kennismaking

We maken met jou kennis en bespreken samen hoe jouw website eruit moet zien, wat jouw doelen zijn en welk publiek je wilt bereiken. We bespreken ook of je zelf teksten, afbeeldingen en andere materialen aanlevert. Anders kunnen wij dat ook voor jou doen.

Stap 2

Ontwikkeling

We beginnen met de ontwikkeling van de website gebaseerd op ons gesprek en eventueel aangeleverde materialen. We volgen de nieuwste trends om jouw website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken in een modern webdesign.

Stap 3

Feedback

We sturen jou de eerste versie van de website en horen jouw feedback. Gebaseerd op de feedback maken wij aanpassingen tot de website perfect is.

Stap 4

Lancering

Na jouw akkoord, zetten wij de website live. Wij geven jou de logingegevens en ook een handleiding zodat je, indien je dit wenst, zelf aanpassingen kan maken.

Stap 5

Ondersteuning

Na het opleveren van de website, bieden wij ondersteuning indien je dit wenst. Hieronder valt onder andere het installeren van updates, het maken van backups, maar ook eventueel het bewerken en aanmaken van pagina’s.

Wij maakten al websites voor:

Wil je meer weten?

Je kan ons contacteren via britta.dierckx@interface-marketing.com of via onze contactpagina.